My ProfileProfile Avatar
LashundaO196
Akurger?I 84
Isafjor?Ur, Nunavut 400
Iceland
422 9864 http://www.doshomi.com/Lazio/Bastos *******
napoli draktJuventus drakt


Et siste øyeblikk streik fra Gerard Moreno tjente Espanyol en 1-0 triumf over Real Madrid tirsdag kveld på RCDE Stadium i Barcelona.
Akkurat som begge sidene så seg, sluttet seg til å bosette seg, viste en sen Espanyol-teller Gerard brann i en hoppende kule forbi Real målvakt Keylor Navas for den fantastiske kampvinneren.
Samlet sett var Real subpar. Det var lite soliditet og organisasjon i Real midtbanen, med Isco som var en frustrerende kveld, mens Marco Asensio og Lucas Vazquez ikke var i stand til å gjenta de lyse forestillingene de hadde hatt for sent. Gareth Bale var litt bedre og kjempet uten tilstedeværelsen av sine BBC-kolleger.
Leder Zinedine Zidane gjorde en rekke endringer fra laget som slått Alaves på lørdag. En skade tvang Casemiro ut av action, mens Cristiano Ronaldo ble gitt dagen ut. I mellomtiden ble fremover Karim Benzema og fullback Dani Lazio drakt Carvajal satt på benken mens Asensio og Achraf ga tilbake til start XI.
Real tok på form av en 4-4-2 for å starte, med Bale og Isco opptar posisjonene oppe, og det var den walisiske mannen som hadde spillets første sprekk da hans hode fra et Achraf-pass gikk rett i hendene av Espanyol-stopperen Diego Lopez.
Det var en annen for de besøkende gjennom en Raphael Varane-header, men det var Espanyols Gerard som egentlig burde ha brutt døddommen halvveis gjennom halvdelen etter en Varane-feil, men Navas fikk akkurat nok av skuddet med høyre Chelsea drakt ben for å sende ballen bred.
Espanyol vokste inn i kampen, og Gerard så ut til å ha scoret for vertene, men linjeren regnet ham offside. Chelsea drakt Replays viste at Gerard ble holdt på plass av Marcos Llorente, men anropet sto og ting forblev uansett.
Det var også kontrovers i den andre enden. Bale på halve Bale samlet en ball helt alene på venstre og brant seg i mål, men skuddet ble blokkert av Victor Sanchezs arm inne i feltet, men det var ikke noe fløyte.
Espanyol kom ut veldig sterk i starten av andre halvdel, og to ganger nesten scoret, men Oscar Duarte ble først nektet av tverrstangen før Navas blokkerte et Sergio Garcia-skudd.
Ved timepunktet var det tydelig at Zidane måtte gå til benken hvis Real skulle kaste seg i utstyr, og så ble Karim Benzema innkalt for å erstatte den ineffektive Isco.
Likevel gjorde det lite for å forandre ansiktet på ting. Begge lagene var upresise i de andre halvparten av sprøytebollene utenfor rekkevidde av lagkamerater eller unødvendig sakte enhver form for momentum fremover med et misplayed pass.
Det var Espanyol som satte en sen ladning, og Gerard var igjen i midten av tingene da han snappet en header målrettet, men det var våken Navas der for å få reddet. Et øyeblikk falt Sergio Garcia en volley fra utenfor området, og sendte den bare til å brede seg utenfor målet.
Zidane gjorde da sin andre forandring, trakk Bale for Dani Ceballos, men Espanyol så på siden som var nærmest scoring, og Gerard ble forlatt av en curling venstrefot som bare savnet langt innlegg i de avtagende minuttene.
Los Blancos beste sjanse kom i stoppetiden da Asensio krysset rett foran målet, men ingen var der for å møte den.
Akkurat da det så ut som begge lagene måtte sette seg for et poeng, avsluttet et siste øyeblikk Espanyol-motangrep med Sergio Garcia å finne Gerard Moreno på toppen av området og Espanyol-anfalleren hamret i forbi Navas for å gi Espanyol 1- 0 triumf.
Neste opp for Real er en retur hjem på lørdag for å møte Getafe.
Dommer: Sanchez Martinez (Murcian).Margarita fußballtrikots SommerCec
PabloVala maglie calcio WernerRry
ArnoldLoc maglie calcio TrishaDom
JaxonPown maglie calcio bambino CaitlynLe
AlexDevri billige fotballdrakter SanfordSw
HopeColec billiga fotbollströjor DonnyBush
   Minimize

Powered & Designed By eSolutions ©
Home   |   Profile   |   Services   |   Leasing   |   Offers   |   Corporate   |   Contacts