My ProfileProfile Avatar
BritneyDever
Spanheimerstrasse 65
Perwang Am Grabensee, SALZBURG 5163
Austria
0688 652 16 30 http://www.mydescubrimientos.com *******
fotballdrakter barnFotballdrakter barn


Sevilla tok kontroll over Gruppe E i UEFA Champions League med en komfortabel 3-0 seier over Maribor på Ramon Sanchez Pizjuan.
Det var en behagelig natt for andaluserne som hadde kontroll overalt, og til slutt var det vel verdt 3-0-vinneren der Wissam Ben Yedder grep seg til et Champions League-hattrick.
Sevilla gjorde mye av det tidlige løp og kunne ha tatt ledelsen i seks minutter da Nolito og Ben Yedder koblet seg bra fra et raskt frispark, men Ben Yedder-skuddet var rett på Jasmin Handanovic i Maribor-målet.
Ben Yedder arbeidet målvakten igjen 15 minutter senere da han rømte markøren på et hjørne før han dro målet, men Handanovic reagerte godt for å få sin høyre hånd opp for å holde forsøket ute.
Ben Yedder gjorde endelig gjennombruddene billige fotballdrakter seks minutter senere, men da målet kom, behøvde han ikke engang å slå Handanovic da Joaquin Correa allerede hadde gjort alt hardt for ham. Argentineren plukket ballen opp i nærheten av høyre sidelinje og løp på Maribors forsvar og slått fire forsvarere underveis, før man begikk målvakten og forlot Ben Yedder den enkleste av målene for å bryte dødsfallet.
Ben Yedder doblet hans telle i 38 minutter da Franco Vazquez spilte fotballdrakter barn en fin pasning bak Maribor-forsvarerne som franskmannen låst på. Igjen gjorde Handanovic det vanskelig for ham og fikk en fot på skuddet, men han kunne ikke benekte Ben Yedder denne gangen og ballen traff stolpen før han gikk inn.
Like etter timepunktet hadde Ben Yedder hatt hatt-trick da Vazquez fant ham i rommet innenfor straffesparket, men igjen kom Handanovic ut raskt og klarte å blokkere skuddet sitt.
I det 80. minutt hadde Jesus Navas en flott mulighet til å sikre seieren da han fanger opp en løs ball som deretter ble spilt tilbake til sin sti av Ben Yedder. Navas viste stor frustrasjon ved å forsøke å skyte sitt skudd over målvakten, men han fikk litt for mye på det og det hoppet av baren før han gikk over.
I løpet av få minutter ble Sevilla gitt en annen gylden mulighet til å sikre fotballdrakter seieren da Aleks Pihler fouled Sebastien Corchia inne i boksen og dommeren pekte rett på stedet. Ben Yedder og Handanovic gikk igjen til hodet igjen, og det var franskmannen som kom ut på toppen og scoret lavt til målvaktene igjen for å sikre sitt hat-trick og de tre poengene til vertene.
Neste opp til Sevilla vil være den lange turen til Spartak Moskva som har to poeng fra sine to første kamper etter å ha trukket med Maribor og Liverpool. For Maribor er det et hjemmespill mot Liverpool som også er på to poeng etter å ha tegnet med Sevilla og Spartak.TheresaCh billiga fotbollströjor BillieSta
AprilMacd maglie calcio TeddyRoun
ShaniceSn maglie calcio ZellaBarl
Hannelore fotballdrakter TrinaPdje
ElyseNade Billige Fodboldtrøjer SethMora
BrianneSc fotballdrakter barn TrishaPar
   Minimize

Powered & Designed By eSolutions ©
Home   |   Profile   |   Services   |   Leasing   |   Offers   |   Corporate   |   Contacts